Rotterdam Events verzorgt klantgerichte arrangementen en events

8 april 2015

Rotterdam Events is sinds twee en half jaar sponsor van Excelsior en lid van de businessclub. Dit organisatiebureau verzorgt in opdracht onder meer corporate events, incentives en teambuilding activiteiten. In januari organiseerde Rotterdam Events een personeelsfeest voor zo’n 200 personen voor de A. de Jong Groep.
,,Ik kreeg een mailtje van Albert de Jong met het verzoek om een bedrijfsfeest te organiseren’’, vertelt Timo van Schaik. Zijn accountmanager Nathalie Nederveen vult aan: ,,Het vorige feest werd in het stadion van Excelsior gehouden en nu wilde hij het graag intern doen. De lounge in het pand hebben we helemaal omgetoverd voor het feest.’’

Rotterdam Events is een organisatiebureau dat sinds 2001 bestaat en klantgerichte arrangementen en events verzorgt voor de business to business markt. ,,We richten ons op relatiemarketing events maar kunnen ook feestavonden verzorgen evenals inhoudelijke programma’s voor bedrijven’’, licht Nathalie toe. ,,Zoals seminars en meetings waarbij er een doel of boodschap gecommuniceerd wordt. Dit in combinatie met fun, waardoor mensen het de moeite waard vinden om een middag op kantoor te missen. De organisatie van zo’n congres of seminar is bij ons in goede handen.’’
Voor de A. de Jong Groep organiseerde Rotterdam Events een Caribisch feest. ,,In de lounge hebben we een dansvloer neergelegd, er was een cocktailbar, en de catering werd verzorgd door Bon Bon Partyservice, ook lid van de Excelsior Business Club. Een DJ, limbodanseressen en een zanger zorgden voor het entertainment. De mogelijkheden voor zo’n feest zijn heel uitgebreid, maar wij kijken uiteraard naar de wensen en behoeften van de klant. We werken daarbij regelmatig samen met bedrijven uit het netwerk van Excelsior.’’
,,Ik kende Wouter Gudde via een andere businessclub’’, vertelt Timo. ,,Het verhaal dat hij over Excelsior vertelde, sprak mij enorm aan. Bovendien houd ik van voetbal en dus zijn wij sponsor en businessclublid geworden. Excelsior is een leuke en spontane club, een echte familieclub en je hebt het gevoel dat je als sponsor echt een bijdrage levert.’’
,,Ik ging vroeger al regelmatig bij Excelsior kijken’’, vult Timo aan. ,,Als geboren en getogen Rotterdammer klom ik als kind over het hek om wedstrijden te bekijken. Daarom doen we nu iets extra’s voor de club, haha. Zakelijk gezien is Excelsior voor ons ook belangrijk. Je doet via evenementen van de businessclub veel contacten op. Die warme contacten en acquisitie zijn heel belangrijk in onze branche. Zo is de opdracht met de A. de Jong ook tot stand gekomen. Voor ons was dat een leuke klant om voor te werken.’’
,,Wij nemen de hele organisatie voor onze rekening’’, zegt Nathalie. ,,Dat doen we uiteraard wel in nauwe samenwerking. We houden onze klanten op de hoogte, zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. We ontlasten ze en onderaan de streep is het vaak niet duurder, want als iemand van het bedrijf het moet organiseren, blijft ander werk liggen.’’ Timo: ,,Het is ook fijn dat ze op de dag zelf geen omkijken hebben naar organisatorische dingen. Dan kunnen de mensen van het bedrijf zelf zich richten op hun gasten.’’
De mogelijkheden die Rotterdam Events biedt zijn zeer uitgebreid, vertelt Nathalie: ,,Voor PKF Wallast hebben we bijvoorbeeld een kerstdiner georganiseerd voor vijftig personen en voor een andere klant hebben we een relatie marketing event verzorgd in het Kasteel van Rhoon voor 175 personen. En pas geleden hebben we voor Vacation.com een groot event georganiseerd in de Arminius kerk met afsluitend een vuurwerk op de kade bij de SS Rotterdam, fantastisch.’’
Timo: ,,We heten Rotterdam Events omdat we de Rotterdamse mentaliteit hebben, maar we organiseren overal evenementen. Rotterdam is onze thuis basis maar desgewenst ook in andere steden zoals Barcelona of New York.’’

Kijk voor meer informatie op www.rotterdamevents.nl.

Meer Business nieuws

vr 9 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland

Ook Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente. Dit is…

Lees meer

do 8 februari 2024

Wedstrijdsponsor #EXCTWE: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zaterdag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 18:45 uur). Eerder…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets