Bezoekers informatie

Bezoek jij binnenkort een wedstrijd van Excelsior Rotterdam in het Van Donge & De Roo Stadion? Op deze pagina vind je alle praktische informatie. Deze informatie helpt je om goed voorbereid naar het stadion te komen en een leuke middag of avond te kunnen beleven bij Excelsior Rotterdam.

Tickets

Heb jij tickets besteld voor een van onze thuiswedstrijden? Dan kun je deze vinden in jouw account in onze ticketshop. Je vindt ze onder het kopje ‘Mijn tickets’. Je hoeft de tickets niet uit te printen, ze kunnen aan de poort gewoon vanaf jouw telefoon worden gescand.

Vervoer

Fiets, scooter of brommer
Ons Van Donge & De Roo Stadion is goed bereikbaar met de fiets, scooter of brommer. Bij de ingang van ons parkeerterrein vind je een fietsen/scooterstalling, waar je kunt parkeren.

Openbaar Vervoer vanaf Centraal Station Rotterdam
Tramlijn 21 en 24 richting ‘De Esch’, uitstappen op Woudestein
Tramlijn 7 richting ‘Woudestein’, uitstappen op Burgemeester Oudlaan

Met de auto
Vanuit Brabant:
Vanaf A16 afslag Rotterdam-Centrum nemen en dan de borden ‘Centrum’ volgen.
Volg borden ‘Excelsior’.

Vanuit Utrecht:
Afslag Capelle ad IJssel/Rotterdam-Centrum.
Na afrit stoplicht rechtsaf richting Rotterdam-Centrum.
Eerste stoplicht rechts aanhouden richting Honingerdijk.
Volg borden ‘Excelsior’.

Vanuit Den Haag:
A20 afslag A16. Richting Dordrecht.
Afslag Capelle ad IJssel/Rotterdam-Centrum
Eerste stoplicht rechts aanhouden richting Honingerdijk.
Volg borden ‘Excelsior’.

Parkeren

De parkeerterreinen P1 en P2 zijn op wedstrijddagen alleen toegankelijk als je in het bezit bent van een parkeerkaart. Je kunt rond het stadion wel op verschillende plekken parkeren in de wijk, maar let op want op de meeste plekken geldt betaald parkeren.
Het is ook mogelijk om betaald te parkeren in de parkeergarages van de Erasmus Universiteit. Dit terrein wordt aangegeven met P3. Hieronder kun je zien waar dit terrein te vinden:

Entree tot het stadion

Ons stadion is vanaf een uur voor de aftrap geopend. Vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd kun je al terecht op het Fanplein achter de Robin van Persie-tribune. De entrees van de Robin van Persie, Rob Albers en Erasmus-tribune liggen aan de Honingerdijk. De Excelsior Foundation-tribune is toegankelijk via de ingang die je kunt bereiken via het parkeerterrein (zie plattegrond). Het bezoekersvak (supporters van de bezoekende club) is toegankelijk via de entree aan de Burgemeester Oudlaan.

Als je ons stadion betreedt, dan ga je akkoord met onze huisregels en de standaardvoorwaarden van de KNVB. Deze kun je hier vinden.

Ons stadion is rookvrij!

Sinds 1 juli 2020 zijn alle stadions in de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij en dit geldt dus ook voor ons stadion. Dit is een gezamenlijk besluit geweest van alle clubs dat past bij de beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’. Roken is niet alleen schadelijk voor de eigen gezondheid. Zo kan meeroken ook blijvende schade aanrichten. Rokers hebben ten opzichte van niet-rokers een grotere kans op slagaderverkalking en hart- en vaatziekten (zoals een hartinfarct en/of een beroerte). Met het ontmoedigen van roken willen wij bijdragen aan het stimuleren van een gezonde, sportieve en verantwoordelijke leefstijl.

Fanshop en horeca

Op het Fanplein achter de Robin van Persie-tribune ligt ons Fanplein. Daar kunnen bezoekers van de Robin van Persie, Rob Albers en Erasmus-tribune terecht voor een hapje of drankje. Er zijn verschillende horecapunten, waar je alleen met pin kunt betalen.

Op het Fanplein vind je ook onze merchandisecontainer, waar je terecht kunt voor Excelsior Rotterdam merchandise en fanartikelen. Je kunt in deze merchandisecontainer met pin betalen. Ook vind je op het Fanplein onze Game Container, waar jonge bezoekers een potje FIFA kunnen spelen.

Ook in het stadion vind je verschillende horecapunten en naast de Robin van Persie-tribune ligt ons supportershome. Ook daar kun je voor, tijdens en na de wedstrijd terecht voor en drankje. Na afloop van de wedstrijden huldigen we daar meestal de man of the match.

Naar de tribune

Vanaf het Fanplein kun je gemakkelijk de tribunes bereiken. Wij hebben op de Robin van Persie-tribune in het midden achter het doel een staangedeelte, verder hebben we allemaal zitplaatsen. Deze zijn ongeplaceerd, waardoor je plaats mag nemen waar je dat zelf wilt op de tribune waarvoor je een ticket hebt gekocht. Kom je er niet uit? Spreek dan een steward of servicemedewerker aan, zij helpen jou graag naar jouw plek.

Dan kan de wedstrijd beginnen en rekenen we op een mooi duel en drie punten voor Excelsior Rotterdam.

Strijden en winnen!

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over jouw bezoek aan ons stadion? Neem dan contact met ons op. Dat kan via de chatbot op onze website: Woutje Stein helpt jou graag met jouw vragen. Kom je er dan niet uit? Stuur dan een mailtje naar ticketing@excelsiorrotterdam.nl of info@excelsiorrotterdam.nl.

Meer nieuws

wo 7 juni 2023

Stephanie Coelho Aurélio verlengt contract met Excelsior Vrouwen

Stephanie Coelho Aurélio is er ook komend seizoen bij. Zij heeft haar contract met Excelsior Rotterdam…

Lees meer

di 6 juni 2023

Alle beschikbare seizoenkaarten zijn uitverkocht!

Net als vorig seizoen hebben wij ook nu alle beschikbare seizoenkaarten voor de Rob Albers en…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij