Makelaarskantoor Rijndelta hecht veel waarde aan persoonlijk contact

8 juli 2015

Makelaarskantoor Rijndelta verlengde onlangs het sponsorcontract met Excelsior met twee seizoenen. Dit Rotterdamse makelaarskantoor heeft ruim veertig jaar expertise en hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Precies dat vinden ze ook terug bij Excelsior.
,,De charme van Excelsior is dat je op de tribune dicht op het veld zit en dat je na afloop iedereen tegenkomt in de businessruimte. Dat vergroot de betrokkenheid’’, zegt Juriaan Kok van Makelaarskantoor Rijndelta. Zijn collega Olaf Reimers vult aan: ,,De sfeer is gemoedelijk en het is erg leuk dat de kinderen na afloop op het hoofdveld kunnen voetballen.’’
Juriaan Kok kent voorzitter Albert de Jong van Excelsior goed en die haalde hem over om stoelen te nemen. Een jaar later hebben zij daar bepaald geen spijt van. ,,Wij kwamen allebei al langer bij Excelsior’’, zegt Kok. ,,Ik woonde als kind een paar straten van het stadion. Dat is lang geleden hoor, in de oude kranten tijd. Maar we gingen regelmatig bij Excelsior kijken.’’ Reimers: ,,Ik kom sinds een paar jaar geleden regelmatig bij de club, want mijn zoontje speelt in de jeugd. Ook daar is de sfeer prima en het is goed georganiseerd.’’
Het kantoor is sinds 1972 gevestigd in het karakteristieke Scheepvaartkwartier en is een van de oudere kantoren van Rotterdam. ,,Na een rijke geschiedenis in de bouw en architectuur, is mijn vader in de makerlaardij begonnen. Mijn overgrootvader was samen met Evers architect van het Rotterdamse stadhuis. Mijn grootvader was aannemer en mijn vader is ook in de bouw begonnen. Mijn grootvader was daarnaast makelaar, een combinatie die je vaker zag. Mijn vader is op een bepaald moment definitief overgestapt naar de makelaardij.’’
,,Wij doen eigenlijk alles met stenen’’, zo vat Olaf Reimers de werkzaamheden van Makelaarskantoor Rijndelta samen. ,,Beheren, taxeren, adviseren bij aan- of verkoop of verhuur van panden. Aandacht, tijd, zorgvuldigheid en marktkennis spelen daarbij een belangrijke rol. Wij werken met relaties waar we al jaren alles voor doen en als die een kantoor of woning zoeken, komen ze naar ons. Ook doen we veel taxaties voor banken. Wij werken met name in het Rotterdamse, maar op verzoek van relaties worden we ook ingeschakeld voor recreatiewoningen in plaatsen als Haamstede, Ouddorp en de Achterhoek.’’ Zijn collega vult aan: ,,Wij handelen vooral in karaktervolle panden.’’
Aan reclame doet Makelaarskantoor Rijndelta nauwelijks. ,,De opvallende borden op verkochte huizen zijn nog steeds de beste reclame’’, weet Juriaan Kok. Daarnaast is het kantoor tegenwoordig veel actief op social media als Facebook en Twitter. Ook verzenden zij regelmatig nieuwsbrieven. ,,Dat doen wij via Perfect Groep van Wim van Merkensteijn. Als we een nieuwsbrief verzenden levert dat meestal wel één of meerdere telefoontjes op voor bepaalde panden, hetzelfde geldt voor social media.’’
Persoonlijk contact blijft echter het allerbelangrijkste voor Makelaarskantoor Rijndelta. Zo ook bij Excelsior, waar ze in de businessruimte regelmatig met mensen in gesprek zijn. ,,Het moet leuk en gezellig zijn en we steunen de club, dat vinden wij het belangrijkste’’, zegt Kok. ,,Als je je gezicht regelmatig laat zien, dan komt daar vanzelf een keer iets uit.’’

Bekijk hier de website van Makelaarskantoor Rijndelta.

Meer Business nieuws

ma 17 januari 2022

David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder…

Lees meer

do 13 januari 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Sligro Food Group

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
ADO Den Haag

Keuken Kampioen Divisie

Dinsdag 25 januari, 2022

20:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

Excelsior vs
FC Emmen

Keuken Kampioen Divisie

Zaterdag 29 januari, 2022

21:00, Van Donge en De Roo stadion

Bestel tickets

FC Eindhoven vs
Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

Maandag 7 februari, 2022

20:00, Jan Louwersstadion

Bestel tickets