Excelsior jeugdspeler Danilho Doekhi speelde afgelopen donderdag met het Nederlands Elftal o18 tegen Servië. Voor sbvexcelsior.nl hield hij zijn belevenissen tijdens deze trip bij. Onderstaand zijn verslag.

Maandag 5 oktober
Aankomst in het hotel in Amsterdam. We checkten in en gingen naar onze kamers. In de middag hadden we een lunch en daarna was er tijd voor studie. Vervolgens vertrokken we me met de bus naar de training. Er kwamen veel kleine kinderen op deze training af om handtekeningen van de spelers te bemachtigen.

Dinsdag 6 oktober
Om kwart voor 7 ging de wekker, want we moesten om half acht met alle spullen uit onze kamers zijn. We gingen eerst ontbijten en vertrokken om acht uur richting Schiphol. We vlogen om 10.30 uur en kwamen om 12.30 uur aan. Vervolgens gingen we naar het hotel in Belgrado en later op de dag hadden we een training op de velden van Partizan Belgrado.

Woensdag 7 oktober
Na een vermoeiende dinsdag moesten we vandaag om negen uur ontbijten. Daarna was er tijd voor rust en in de middag voor studie. Vervolgens werkten we weer een training af en zat de dag er alweer op.

Donderdag 8 oktober
De wedstrijddag! Na het ontbijt hebben we eerst een wandeling gemaakt en om 14.00 uur begon de wedstrijd tegen Servië. We hebben met 4-0 gewonnen. Ik mocht 45 minuten meedoen en heb een assist gegeven. Ik kijk daarom tevreden op deze wedstrijd terug.

Vrijdag 9 oktober
Vandaag stond een hersteltraining op het programma en later in de middag zijn we teruggevlogen naar Nederland. Het was mooi om dit mee te maken en ik kijk met een goed gevoel op de wedstrijd tegen Servië terug. De dag erna speelde ik alweer met Excelsior. Ik deed een half uur mee in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Spartaan’20.