Excelsior 2 blijft ongeslagen koploper

19 oktober 2015

Excelsior 2 blijft ook na de topper tegen Go Ahead Eagles 2 ongeslagen. In Deventer wonnen de Kralingse beloften met 0-3 van de nummer 2 van de ranglijst. Excelsior 2 staat daardoor nu alleen aan kop in de beloften reservecompetitie b. De Kralingers hebben na zes wedstrijden zestien punten.
Het duurde lang voordat de Kralingers de score konden openen in Deventer. In de eerste helft waren er kansjes over en weer, maar drie minuten voor rust was het Stanley Elbers die de 0-1 binnenschoot. Hij sneed vanaf links naar binnen en schoot de bal langs de doelman van Go Ahead Eagles.
Negen minuten na rust was het Nigel Hasselbaink, zaterdag nog maker van de 1-1 tegen PSV, die de 0-2 op het bord zette. Hij deed dit op aangeven van Kevin Vermeulen. Negen minuten voor tijd zorgde de middenvelder zelf voor de 0-3 eindstand. Dankzij deze overwinning heeft Excelsior 2 nu vijf punten meer dan nummer twee Go Ahead Eagles.
Op maandag 2 november speelt Excelsior 2 de volgende wedstrijd. Dan gaan de Kralingers op bezoek bij FC Dordrecht 2.