Informatie over maatregelen rond Excelsior - Feyenoord

7 mei 2017

Dat er veel belangstelling is voor de wedstrijd van aanstaande zondag is duidelijk. Vanwege de veiligheidsmaatregelen rond dit duel, zijn er zaken die zondag anders zullen zijn dan bij andere thuiswedstrijden van ons. Omdat wij niet willen dat bezoekers zondag voor verrassingen komen te staan, informeren wij nu alvast over een aantal zaken.
 
Ring rond het stadion
Vanwege de veiligheid wordt zondag een extra fysieke ring rond ons stadion aangelegd. Zonder geldig toegangsbewijs kunt u niet binnen deze ring komen. Daarna volgt de reguliere controle en fouillering bij de entree van het stadion. Er worden twee ingangen gecreëerd, die toegang verschaffen tot de Rob Albers, Erasmus en Robin van Persie tribune. Deze zullen er anders uitzien dan normaal. Het stadion zal – eerder dan gebruikelijk – vanaf 13.00 uur geopend zijn zondag.
 
Tickets
Vanwege deze verscherpte controle is het deze keer niet mogelijk om tickets op de wedstrijddag af te halen. Onze afdeling ticketing zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar kaarten voor het weekend binnen heeft. Is dit niet het geval? Neem dan uiterlijk vrijdag contact op met de administratie via ticketing@sbvexcelsior.nl.
 
Betrouwbaarheid kaarten
Wij krijgen nog steeds vragen over kaarten, maar de wedstrijd is helemaal uitverkocht. Ook krijgen wij veel vragen over de betrouwbaarheid van tickets die via andere kanalen dan de club worden aangeboden. Wij raden iedereen af om via websites als Marktplaats kaarten te kopen om teleurstellingen te voorkomen. Let op: er zijn voor deze wedstrijd geen e-Tickets in omloop! Tevens wijzen wij u er nogmaals op dat doorverkoop van tickets en/of seizoenkaarten verboden is!
 
Bereikbaarheid van het stadion
De weg die voor het stadion loopt (richting de Honingerdijk) is zondag afgesloten. Ook de Burgemeester Oudlaan wordt autovrij gehouden. Gezien alle maatregelen en te verwachten drukte raden wij aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar ons stadion te komen. De fietsenstalling op P2 kan zondag niet worden gebruikt. Fietsen kunnen worden geplaatst op de groenstrook bij de tramhalte aan de Honingerdijk. Het is niet de bedoeling om fietsen tegen de buitenring te plaatsen!

Openbaar vervoer
De tramlijnen 7, 21 en 24 stoppen bij de halte aan de Burgemeester Oudlaan naast het stadion. Halte Woudestein (aan de Honingerdijk) is vanwege werkzaamheden aan het spoor bij het Oostplein niet bereikbaar. Het is ook mogelijk om met de metro te reizen. Het Van Donge & De Roo Stadion is aan te lopen vanaf de metrostations Voorschoterlaan en Kralingse Zoom.
 
Mooi voetbalfeest
In en rond het Van Donge & De Roo Stadion zullen zondag meer beveiligers en politiemensen lopen dan normaal. Wij hopen op uw begrip voor alle maatregelen die wij vanwege de veiligheid moeten nemen. Ondanks deze maatregelen, hopen wij dat het zondag een mooi Rotterdams voetbalfeest gaat worden. Voor beide ploegen staat er veel op het spel en daarom belooft het een mooie Rotterdamse voetbalmiddag te worden.
 
Informatie
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de administratie via 010 – 404 60 41 (tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur) of stuur een mailtje aan ticketing@sbvexcelsior.nl.

Meer Nieuws

vr 23 februari 2024

Excelsior beseft de urgentie van het thuisduel tegen Vitesse

Met Kenzo Goudmijn kijken we vooruit naar de belangrijke thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen Vitesse. Vorig…

Lees meer

do 22 februari 2024

Een elftal feiten: Excelsior Rotterdam - Vitesse

Een heel belangrijke wedstrijd aanstaande zondag in ons Van Donge & De Roo Stadion. Vitesse, de…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Zondag 25 februari, 2024

12:15, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Fortuna Sittard vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 3 maart, 2024

16:45, Fortuna Sittard Stadion

Tickets

AZ vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 10 maart, 2024

12:15, AFAS Stadion

Tickets