Young Business Club: zakelijk netwerk voor jonge ondernemers

24 augustus 2021

Een jonge, startende ondernemer is vaak op zoek naar uitbereiding van zijn of haar netwerk. Een nieuw netwerk om kennis op te doen, geïnspireerd te raken en kennis en ervaringen te delen. Maar ook om naamsbekendheid, goodwill en vertrouwen te creëren, om op termijn duurzame relaties op te bouwen. Als Excelsior Rotterdam willen wij startende ondernemers dit netwerk bieden via de Young Business Club.

Sterke zakelijke netwerk
,,Als Excelsior Rotterdam staan wij bekend om ons sterke zakelijke netwerk in de regio groot Rotterdam’’, vertelt accountmanager Sander Fischer. ,,Wij zijn altijd bezig om dit netwerk verder te ontwikkelen. We willen onze partners immers een zo uitgebreid en divers mogelijk netwerk bieden. Jonge ondernemers horen daar naar ons idee zeker bij, omdat zij de handelsgeest van de toekomst vertegenwoordigen. Zij hebben vaak nieuwe en innovatieve ideeën, waarmee wij ons netwerk nog waardevoller kunnen maken.’’

Kennis delen
De Young Business Club is bedoeld voor ondernemers jonger dan 35 jaar of ondernemingen die niet langer dan vijf jaar bestaan. ,,Deze relatief jonge bedrijven kunnen zich met behulp van ons netwerk verder ontwikkelen, hun eigen netwerk uitbreiden en hun naamsbekendheid vergroten. Daarnaast kunnen zij hun kennis delen met andere (jonge)ondernemers. Leden van de Young Business Club krijgen vanuit ons een eigen accountmanager, waarmee een targetlijst wordt opgesteld van ondernemers waarmee zij in contact willen komen. Ook kunnen YBC-leden gebruikmaken van bepaalde activiteiten van de Excelsior Business Club’’, aldus Fischer.

Young Business Club-pakket
Bedrijven kunnen maximaal drie jaar lid zijn van de Young Business Club en dan doorstromen naar de reguliere Excelsior Business Club. Het Excelsior Rotterdam X Young Business Club-pakket bestaat onder meer uit een business-seat voor onze thuiswedstrijden, inclusief toegang tot de Nsecure Lounge (all-in concept), het lidmaatschap voor de Young Business Club, toegang tot een aantal EBC-events en een bedrijfsprofiel op onze website en in de businessapp. Meer weten? Klik dan op de button hieronder en vul het informatieformulier in. Dan nemen wij snel vrijblijvend contact met je op om alle voordelen van het lidmaatschap met je door te nemen.

Meer Business nieuws

wo 3 augustus 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Bertschi

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam.…

Lees meer

do 28 juli 2022

Welkom bij Excelsior: Startistic Entertainment

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam.…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Vrijdag 12 augustus, 2022

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
PSV

Eredivisie

Zondag 28 augustus, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Twente vs
Excelsior

Eredivisie

Woensdag 31 augustus, 2022

21:00, De Grolsch Veste

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Vrijdag 12 augustus, 2022

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
PSV

Eredivisie

Zondag 28 augustus, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Twente vs
Excelsior

Eredivisie

Woensdag 31 augustus, 2022

21:00, De Grolsch Veste

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Vrijdag 12 augustus, 2022

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
PSV

Eredivisie

Zondag 28 augustus, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Twente vs
Excelsior

Eredivisie

Woensdag 31 augustus, 2022

21:00, De Grolsch Veste

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Vitesse

Eredivisie

Vrijdag 12 augustus, 2022

20:00, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
PSV

Eredivisie

Zondag 28 augustus, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

FC Twente vs
Excelsior

Eredivisie

Woensdag 31 augustus, 2022

21:00, De Grolsch Veste

Tickets