David Verbaan versterkt het commerciële team van Excelsior

17 januari 2022

David Verbaan versterkt per direct het commerciële team van Excelsior Rotterdam. De 28-jarige Rotterdammer, die eerder als jeugdspeler actief was voor de club, gaat zich onder meer bezighouden met accountmanagement, het aantrekken van nieuwe relaties en zakelijke activatiecampagnes. Hij vormt zodoende de schakel tussen het sales en het marketingteam van Excelsior Rotterdam.

Daan Bovenberg: Binnen ons commerciële team komen steeds meer vraagstukken te liggen op het raakvlak van sales en marketing. In de persoon van David hebben we iemand gevonden die een achtergrond heeft in beide werelden. Op deze manier willen we vanuit een andere invalshoek een nieuwe impuls geven aan onze commerciële organisatie zodat we nog beter in staat zijn in te spelen op de behoeften van onze zakelijke relaties. Met David, Sander, Fiona en Nicole hebben we nu een team dat heel complementair aan elkaar is.’’

David Verbaan: ,,Na mijn opleidingen Sportmarketing en master Marketing Management heb ik het in eerste instantie breder gezocht dan de sportwereld en mijn eerste stappen in het bedrijfsleven bij een multinational gezet. Met deze ervaring op zak wil ik mij nu bij Excelsior Rotterdam verder gaan ontwikkelen en de vertaalslag tussen deze mooie voetbalorganisatie en het bedrijfsleven maken. De club is in ontwikkeling en heeft ambitieuze plannen. Dat heeft mij enthousiast gemaakt en ik vind het een enorme uitdaging om daar onderdeel van te zijn.’’

Als voetballer was David in de jeugd actief voor het Rotterdamse VOC en van 2008 tot 2012 speelde hij in de jeugdafdeling van Excelsior Rotterdam. Daarna voetbalde hij bij VOC in de senioren, haalde zijn TC3-trainersdiploma en trainde daar drie seizoenen de jeugd. ,,Ik keer nu terug op het oude nest’’, zegt hij over zijn nieuwe functie bij Excelsior. ,,Ik heb Excelsior altijd ervaren als een warme club en heb er veel zin in om vanuit mijn nieuwe functie mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van Excelsior Rotterdam.’’

Meer Business nieuws

di 24 mei 2022

Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor…

Lees meer

ma 23 mei 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Steller Ontwerp & Advies

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets