Welkom bij Excelsior Rotterdam: Oceaa Projects BV

29 maart 2022

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Deze keer: Oceaa Projects BV.

Dienstverlening
,,Wij zijn een advies en ingenieursbureau met een detacheringtak’’, vertelt Mateusz Bala van Oceaa Projects BV. Oceaa helpt organisaties in de bouw, infra en overheid met (proces)veranderingen door ze met elkaar te verbinden. Het zijn volgens hem mooie tijden om in de bouw actief te zijn, overal in Nederland wordt gebouwd. ,Momenteel doen we zaken met grote aannemers en gemeentes, waaronder de gemeente Eindhoven.’’

Excelsior Rotterdam
,,Wij zijn via de voorganger van Sander Fischer een keer uitgenodigd voor een evenement van de Excelsior Business Club. Dit beviel zo goed dat wij een plezierig gevoel overhielden aan Excelsior Rotterdam. Relaties van ons zijn ook al lid en daar horen wij goede verhalen van. Wij werden daarom getriggerd door de try-out, kennismaking met de businessclub van Excelsior Rotterdam voor de rest van het seizoen. Waarschijnlijk zijn we volgend seizoen ook lid!’’

Toekomst
,,De rest van het seizoen hopen wij veel plezier te beleven aan de thuiswedstrijden van Excelsior Rotterdam. Volgend seizoen verwachten wij meer events te kunnen meemaken met de businessclub. Wij hopen via de Excelsior Business Club relaties en een leuk netwerk te kunnen opbouwen, waarbij het vooral draait om plezier en verbondenheid met elkaar.’’

Kijk voor meer informatie op de website van Oceaa.

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij