Welkom bij Excelsior: Sprank Interieurprojecten

1 maart 2022

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Sprank Interieurprojecten.

Werkomgevingen
,,Wij ontwerpen werkomgevingen, waar mensen beter en leuker kunnen werken. Wij helpen bedrijven bij het kiezen van de juiste kantoorruimtes, waarbij we onder andere letten of de ruimte niet te groot of klein is, wat de indelingsmogelijkheden zijn en welke investering nodig is voor een eventuele verbouwing’’, vertelt Luc Scholten van Sprank Interieurprojecten. ,,Daarna volgt het ontwerp door een team van vijf interieurarchitecten. Zij vertalen de wensen van de klant, waarbij we natuurlijk kijken welke werkruimtes er allemaal nodig zijn. We doen ook de afbouwbegeleiding, sturen onderaannemers aan en verzorgen projectmanagement en budgetbewaking.’’

Inrichting
,,Bij ons is het belangrijk om te weten wat de klanten willen bereiken met de werkomgeving. Je ziet tegenwoordig bijvoorbeeld steeds meer bedrijven die willen dat de werkomgeving aansluit op wie ze zijn of wat ze willen zijn of bij het werkgeluk van de medewerkers. Je merkt ook dat er steeds meer verschillende soorten werkruimtes nodig zijn, met name ook vanwege hybride werken. Iedereen moest er natuurlijk aan wennen dat mensen veel thuis zijn gaan werken. Veel bedrijven hebben daarbij gemerkt dat dat een goede oplossing is en daarmee wordt rekening gehouden bij de inrichting van een kantoor.’’

Netwerk
Op zoek naar een businessclub binnen de sportwereld, kwam Sprank Interieurprojecten terecht bij Excelsior Rotterdam. ,,We kwamen in contact met Sander Dekker en werden een keer uitgenodigd. Als je er bent en de sfeer proeft, ben je verkocht. Een businessclub moet passen bij je bedrijf en de mensen die er werken. Bij Excelsior is dat het geval. Laatst met dat vijfgangendiner op de tribune, dat was een hartstikke leuke manier om er ondanks de coronabeperkingen toch iets leuke van te maken. Uiteindelijk hopen we hier ons netwerk uit te breiden, dus wat dat betreft is het belangrijk dat het een brede groep ondernemers is die bij Excelsior komt. Want uiteindelijk wil je er zakelijk toch ook iets aan overhouden.’’

Kijk voor meer informatie op de website: www.sprank.nl

Meer Business nieuws

di 24 mei 2022

Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor…

Lees meer

ma 23 mei 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Steller Ontwerp & Advies

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets