Welkom bij Excelsior: Florys Groep

5 april 2022

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Florys.

Florys Groep
,,Florys is onderdeel van de Florys Groep’’, vertelt Geert Pijper van Florys. ,,Florys Groep houdt zich bezig met drie pijlers: recruitment, HR- en financiële dienstverlening. Deze diensten worden door verschillende BV’s uitgevoerd. Florys, waar ik werkzaam ben, richt zich in het bijzonder op HR-dienstverlening. Wij richten ons specifiek op de uitzendbranche en het MKB. Bij ons kun je als uitzendonderneming terecht voor het uitbesteden van je volledige backoffice proces, maar ook voor interim werk op HR-gebied, salarisadministratie en HR- en juridisch advies.’’

Anderen laten groeien
,,Wij hopen anderen tot bloei te kunnen brengen’’, stelt Geert Pijper. ,,Dat is ons motto en iets waar wij van uitgaan. Wij richten ons op organisaties en bieden verschillende diensten om hen vooruit te helpen. Om vooruit te komen heb je goede mensen nodig. Of dat nou een flexibele arbeidskracht is die voor een tijdelijk project aan het werk moet of een bedrijf dat personeel wilt klaarstomen voor de komende 5 à 6 jaar, dat maakt ons niet uit.’’

Excelsior Rotterdam
,,Ik heb zelf een paar keer als gast een wedstrijd van Excelsior bijgewoond en zo in aanraking gekomen met de club, zegt hij over de keuze voor Excelsior Rotterdam. ,,Zelf heb ik ook een voetbalachtergrond, dus wat dat betreft heb ik veel affiniteit met het spelletje. Wij waren als bedrijf op zoek naar een plek waar wij business en fun konden combineren en Excelsior voldoet zeker aan die eisen. Met deze samenwerking kunnen wij ook onze klanten iets leuks aanbieden.’’

Kijk voor meer informatie over Florys op de website.

Meer Business nieuws

di 24 mei 2022

Wedstrijdsponsor #EXCADO: Excelsior Realisatie Combinatie

De Excelsior Realisatie Combinatie, bestaande uit Stebru, Impact Vastgoed BV, Cordeel Nederland BV, is vanavond wedstrijdsponsor…

Lees meer

ma 23 mei 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Steller Ontwerp & Advies

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

ADO Den Haag vs
Excelsior

Play-offs

Zondag 29 mei, 2022

18:00, Cars Jeans Stadion

Tickets