Welkom terug bij Excelsior: Nissandealer Cas Lamens

12 april 2022

Dit seizoen mochten wij weer verschillende nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Nissandealer Cas Lamens.

Nieuwe ontwikkelingen
,,Wij staan als Nissandealer aan de vooravond van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrische producten’’, vertelt René Lamens. ,,Daarnaast zijn we erg trots dat ons bedrijf alweer 50 jaar bestaat. Dit gaan we dit jaar vieren met wat leuke dingen. We wachten op de vele nieuwe producten, zoals de Nissan Qashqai E-power, de volledig elektrische Nissan Ariya, De elektrische Nissan Townstar en de Nieuwe Nissan X-trail E-power.’’

Terug als sponsor
,,Ik schat dat wij zo’n zeven of acht jaar geleden sponsor waren van Excelsior. Wij hebben wat relaties die sinds kort ook bij de club rondlopen en dat vinden wij een mooi bruggetje om die relaties op een andere manier te onderhouden. Wie vindt het nou niet leuk om, onder het genot van voetbal, zakenrelaties te beheren? Plus het feit dat je jezelf af en toe eens moet verwennen met iets leuks.’’

Excelsior Rotterdam Businessclub
,,We willen in eerste instantie gewoon plezier maken bij Excelsior Rotterdam. Waarbij het natuurlijk op lange termijn mooi meegenomen is als we via de Excelsior Business Club nieuwe mensen leren kennen en leuke contacten mogen leggen. Op die manier kunnen wij elkaar als ondernemers in de toekomst wellicht helpen.’’

Kijk voor meer informatie op de website van Nissandealer Cas Lamens.

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij