Wedstrijdsponsor #EXCHER: J. van Dommelen Elektrotechniek

18 mei 2022

J. van Dommelen Elektrotechniek is vanavond wedstrijdsponsor van het belangrijke play-offduel tegen Heracles Almelo. Met zijn bedrijf is John van Dommelen alweer zo’n tien jaar aangesloten bij de Excelsior Business Club en dat bevalt hem nog steeds prima. Hij heeft alle vertrouwen in de Kralingers vanavond en rekent op een finale in de play-offs tussen Excelsior en ADO Den Haag.

,,Wij waren eerder dit seizoen al wedstrijdsponsor, maar door corona mochten we er toen niet bij zijn. Ik zei toen: geef mij maar een wedstrijd in de play-offs, want ik denk dat we daarin ver gaan komen. Dat blijkt, want vanavond spelen we in de halve finale tegen Heracles Almelo. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden en ik denk dat we gaan winnen. Bij Heracles hebben ze gisteren de trainer weggestuurd, dus je moet altijd afwachten hoe dat gaat lopen, maar ik hoop dat Excelsior vanavond met 3-0 wint.’’

,,In het begin van het seizoen had ik wel verwacht dat Excelsior ver zou komen. De start was heel erg goed, maar de laatste tijd was het wat minder. Maar nu laten ze weer aantrekkelijk voetbal zien en daarom heb ik er veel vertrouwen in. Natuurlijk zal het geen gemakkelijke wedstrijd worden vanavond tegen de eredivisionist, maar ik denk wel dat we het gaan redden. ADO Den Haag – FC Eindhoven is ook spannend, dat is na de 2-1 van gisteren nog niet gespeeld. Toch denk ik dat ADO Den Haag het gaat redden en dat Excelsior Rotterdam dus in de finale tegen die ploeg gaat spelen.’’

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V werd in 1957 opgericht in Rotterdam. De huidige directeur, John van Dommelen, nam het hechte familiebedrijf ruim tien jaar geleden over van zijn vader. Het bedrijf biedt totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek, telematica en beveiliging. Daarbij wordt gekozen voor energiezuinige oplossingen, zoals intelligente verlichting met sensoren, het met het alarm in- en uitschakelen van diverse componenten en het koppelen van klimaatsystemen. Zo maakt Van Dommelen slimme gebouwen; doordacht en duurzaam.

,,Wij zijn sinds een jaar of tien sponsor van Excelsior Rotterdam’’, vertelt Van Dommelen. ,,Dat is begonnen toen ik Wouter Gudde tegenkwam en een paar keer ging kijken. Ik vind het zo gezellig dat we stoelen hebben genomen en we zijn nooit meer weggegaan. Ik zit elke wedstrijd op de tribune en volg het op de voet. In de eredivisiejaren is het allemaal wel wat groter geworden, maar de sfeer is nog steeds goed. Het is een leuke groep mensen bij de club. Iedereen praat met iedereen en dat is niet alleen gezellig, maar levert ook business op. En dat is voor ondernemers ook belangrijk.’’

,,Wat ik vooral goed vind bij Excelsior is dat de club ondernemers echt met elkaar in contact brengen. Als ik aangeef: ik wil met die en die in contact komen, dan wordt dat geregeld. Iedereen staat daar ook voor open, er is totaal geen sprake van kliekjes. De evenementen van de Excelsior Business Club zijn ook altijd leuk. Ik heb de laatste tijd door drukte helaas wat minder tijd gehad om aan de activiteiten deel te nemen. Maar ik ga dat zeker weer doen, want juist die activiteiten zijn heel geschikt om mensen te leren kennen.’’

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij