Excelsior verkoopt recordaantal seizoenkaarten!

16 juni 2022

Dat de seizoenkaarten enorm in trek zijn, bleek wel doordat we de dag na promotie al op hetzelfde aantal verkochte seizoenkaarten stonden als in de vorige periode in de Eredivisie. Amper 24 uur later was de Robin van Persie-tribune volledig uitverkocht en inmiddels is het ook bijna de beurt aan de Rob Albers-tribune om de uitverkochte status te bereiken. Er zijn op dit moment nog minder dan 40 seizoenkaarten beschikbaar.

Uitverkocht
,,Het is prachtig om te zien dat de club zo leeft’’, reageert algemeen directeur Daan Bovenberg. Na de promotie afgelopen maand bleek al dat het team wat had losgemaakt. ,,Iedereen in de omgeving is trots op Excelsior. Dat is niet alleen terug te zien in onze seizoenkaartverkoop, ook de shirtjes worden momenteel veelvuldig gespot in de regio. Dat het er naar uitziet dat we komend seizoen iedere wedstrijd uitverkocht zullen zijn, is iets waar we enorm naar uitkijken.’’

Laatste kaarten
Honderden supporters hadden hun seizoenkaart al verlengd voor de promotie werd bereikt, maar nadat we op zondag 29 mei promoveerden naar de Eredivisie, ging het helemaal hard. Inmiddels zijn er ruim 2.170 publiekskaarten verkocht. Voor de Erasmus- en Excelsior Foundation-tribune worden geen seizoenkaarten verkocht. Als de laatste beschikbare kaarten voor de Albers-tribune worden verkocht, zijn we wat seizoenkaarten betreft uitverkocht. Wel blijven er voor beide tribunes beperkt losse tickets beschikbaar.

Beloning
Ook bij onze business seats zijn we aan de laatste 100 kaarten begonnen. ,,Commercieel gezien waren we in de Keuken Kampioen Divisie al aan het groeien en die groei zet zich nu verder door. De promotie naar de Eredivisie heeft dit uiteraard een boost gegeven. Doelstelling is om nog voor de start van de competitie volledig uitverkocht te zijn. Dat hebben we in de historie nog nooit gepresteerd en zou een beloning zijn van iedereen die elke dag weer hard werkt om de club verder te brengen.’’

Meer Nieuws

ma 27 juni 2022

Siebe Horemans gaat met Excelsior naar de Eredivisie

Siebe Horemans blijft Excelsior Rotterdam trouw. De 24-jarige vleugelverdediger heeft zijn contract in Kralingen met twee…

Lees meer

ma 27 juni 2022

Nathan Tjoe-A-On verlengt contract met twee seizoenen

Nathan Tjoe-A-On heeft zijn contract bij Excelsior Rotterdam met twee seizoenen verlengd. De 20-jarige vleugelverdediger is…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN