Vier speelsters verlengen overeenkomst met Excelsior Vrouwen

14 juni 2022

Excelsior Rotterdam Vrouwen heeft de overeenkomsten met een viertal speelsters verlengd. Het gaat hierbij om aanvoerder Nikki Ridder, Rachel Kleine, Katelyn Hendriks en Anne Bhagerath. Het viertal verlengt met de club tot medio 2023.

De 23-jarige Nikki Ridder is ook komend seizoen actief voor Excelsior Vrouwen. Hiermee zal de aanvoerder voor het vijfde seizoen verbonden zijn aan de Excelsior Rotterdam Vrouwen. ,,We zijn blij en trots dat onze vertrouwde aanvoerder komend seizoen weer bij ons blijft voetballen’’, aldus trainer/coach Richard Mank over Ridder, die afgelopen jaar werd uitgeroepen tot beste speelster.

Ook de 20-jarige centrale verdediger Rachel Kleine speelt tot 2023 voor Excelsior Vrouwen. Het afgelopen seizoen speelde zij in haar debuutjaar 21 wedstrijden en scoorde hierin 1 keer. ,,De ontwikkeling van deze sterke centrale verdediger is geweldig, daarom zijn wij blij dat we komend seizoen met haar door kunnen”, aldus Mank.

De 19-jarige middenvelder Katelyn Hendriks heeft ook haar overeenkomst verlengd met een seizoen. ,,Een multifunctionele middenvelder met een groot talent’’, zo omschrijft haar trainer/coach haar. ,,Mooi dat ook zij behouden blijft voor Excelsior Vrouwen.’’

Tenslotte speelt ook kersvers Surinaams international Anne Bhagerath komend seizoen weer voor Excelsior Vrouwen. De 22-jarige middenvelder gaat na haar overstap van FC Twente alweer haar derde seizoen in. Richard Mank: ,,Anne is voor mij en het team van grote waarde. Met haar tactische inzicht is zij voor mij een verlengstuk in het veld.’’

Meer Nieuws

ma 27 juni 2022

Siebe Horemans gaat met Excelsior naar de Eredivisie

Siebe Horemans blijft Excelsior Rotterdam trouw. De 24-jarige vleugelverdediger heeft zijn contract in Kralingen met twee…

Lees meer

ma 27 juni 2022

Nathan Tjoe-A-On verlengt contract met twee seizoenen

Nathan Tjoe-A-On heeft zijn contract bij Excelsior Rotterdam met twee seizoenen verlengd. De 20-jarige vleugelverdediger is…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Keuken Kampioen Divisie ESPN