Beercoo ook de komende drie jaar official supplier

26 juli 2022

Beercoo Schoonmaakgroep is ook de komende drie jaar official supplier van Excelsior Rotterdam. Het bedrijf is al sinds 2013 onze schoonmaakpartner.

Kernwaarden
‘Schoonmaken met een smile’ is de slogan van Beercoo Schoonmaakgroep en dat plezier vindt Ed van Dijk ook terug bij Excelsior: ,,Wij houden allemaal van voetbal en komen heel graag bij Excelsior. Wat we vooral prettig vinden is de open sfeer. Dat iedereen in een grote ruimte samenkomt. Wie je ook wilt spreken, iedereen loopt in dezelfde ruimte. Onze belangrijkste kenmerken zijn leuk, betrokken, samen, doen en groei. Die sluiten goed aan bij Excelsior.’’

Hartstikke gezellig
,,Wij nemen altijd gasten mee naar de wedstrijden. Sommigen hebben niets met voetbal, maar vinden het toch heel gezellig om mee te gaan. Dat kan ook, want je hebt bij Excelsior gegarandeerd een leuke avond. Wij hebben een eigen tafel, hapjes en drankjes erbij en muzikaal entertainment. Het leuke voetbal en de gezelligheid in de lounge zorgen ervoor dat het een heerlijk avondje uit is. Wij krijgen ook terug van onze gasten dat ze het hartstikke gezellig vinden. Zelfs als we relaties meenemen die fan zijn van de tegenpartij, voelen zij zich ook hartstikke welkom.’’

Schoonmaakpartner
Beercoo Schoonmaakgroep is in vrijwel ieder dorp of stad in de randstad actief, met een enthousiast team en een compleet pakket aan schoonmaakdiensten. ,,Wij zijn al meer dan vijftien jaar sponsor van Excelsior Rotterdam’’, vertelt Ed van Dijk. ,,We zijn ooit met twee stoelen begonnen en dat pakket is steeds verder uitgebreid. Uiteindelijk zijn we met de club in gesprek geraakt over de schoonmaak en sinds 2013 nemen wij dat bij de club voor onze rekening.’’

Nieuwe seizoen
Naast de gezelligheid is ook het businesselement belangrijk voor Beercoo: ,,Ook daarvoor is Excelsior zeer geschikt. Zoals gezegd kun je in de lounge iedereen aanspreken en ook bij events van de Excelsior Business Club kom je veel mensen tegen. We hebben mooie uitjes meegemaakt met de businessclub. Naar het buitenland, maar we zijn ook naar FC Eindhoven-uit en FC Volendam-uit geweest. Ook dat was hartstikke leuk. Wij hebben in al die jaren veel mooie wedstrijden van Excelsior gezien en kijken daarom enorm uit naar het nieuwe seizoen in de Eredivisie.’’

Meer Business nieuws

do 1 juni 2023

Samen Business Doen: De Kreek Transport en In2Solar

De Excelsior Business Club. Voor veel ondernemers dé ideale plek om te netwerken en zaken te…

Lees meer

za 20 mei 2023

Wedstrijdsponsor #EXCFOR: Deuren Service Nederland

Deuren Service Nederland is zondag wedstrijdsponsor van ons laatste thuisduel van dit eredivisieseizoen. Ron Smit van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij