Welkom bij Excelsior: Schouder aan Schouder

9 augustus 2022

Ook dit seizoen mogen wij weer een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op deze plek stellen wij deze partners aan jullie voor. Vandaag: Schouder aan Schouder.

Schouder aan Schouder
Schouder aan Schouder is een civieltechnisch adviesbureau dat mensen vanuit een uniek perspectief ondersteunt in hun carrière. ,,Wij vinden het heel erg belangrijk om in mensen te investeren’’, vertelt mede-eigenaar Gertjan van Gent. ,,Niet iedereen is zomaar Champions League-waardig. Mensen kunnen vaak nog veel leren; vakinhoudelijk of juist hoe ze iets anders moeten doen. Wij proberen daar een warm bad voor te zijn en een mooie toekomst te maken met elkaar. We trekken echt schouder aan schouder met elkaar op.’’

Kerstborrel
De andere eigenaar, Vincent Masselink: ,,We begonnen in maart 2016 met z’n tweeën en in september waren we met tien man. Aan het einde van dat jaar wilden we graag een kerstborrel organiseren. We keken vanuit ons kantoor aan de Oostmaaslaan en zagen Excelsior. Dat was eigenlijk het begin. We hebben contact opgenomen en konden er meteen terecht. Het zag er best aandoenlijk uit, zo’n groot supportershome en wij zaten daar heel trots met tien man. Máár we voelden wel meteen dat we welkom waren. Het was heel snel geregeld en alles was keurig verzorgd, ook tijdens de events die de jaren daarop volgden met een steeds grotere groep ‘Schouders’. Daar herkenden wij ons in. We willen op het hoogste niveau opereren, maar wel zo toegankelijk mogelijk blijven in een warme omgeving.’’

Jaarlijks voetbaltoernooi
Sinds 2020 heeft Rutger van der Wal zich gevoegd bij de twee eigenaren. Sinds die tijd werken ze met z’n drieën aan de verdere groei van het bedrijf. Rutger van der Wal: ,,Met elkaar en in hechte samenwerking met onze businesspartners bouwen we aan een duurzame toekomst voor het bedrijf. Wij weten als geen ander waar bedrijven behoefte aan hebben als het gaat om civieltechnische krachten en hoe wij de beste match kunnen maken. Die verbinding maken en behouden, óók op sociaal vlak, is voor ons echt heel belangrijk. Dus een jaarlijks voetbaltoernooi bij Excelsior voelt als de kers op de taart, super mooi om te zien hoe de energie op zo’n dag stroomt. Dan staan we met z‘n drieën naast elkaar echt enorm te genieten.’’

Excelsior Foundation
Het jaarlijkse Schouder aan Schouder voetbaltoernooi in het stadion is inmiddels een begrip geworden, waardoor uitbreiding van de samenwerking voor het bedrijf als een logische volgende stap voelt. Daarom heeft Schouder aan Schouder zich aangesloten bij het businessnetwerk van de club en is het bedrijf Supporter geworden van de Excelsior Foundation. Vincent Masselink: ,,Prachtig dat we ook op maatschappelijk gebied iets kunnen betekenen, zeker in Rotterdam! We staan als organisatie op een punt waarin we gaan moeten excelleren en blijven groeien en dan is dit een mooie stap. Wij doen veel voor onze eigen werknemers en willen graag ook mooie dingen doen en betekenisvol zijn met de Excelsior Foundation.’’

Meer Business nieuws

vr 30 september 2022

Wedstrijdsponsor #EXCUTR: BIQ Investments

Boudewijn van Dijk en Wim Raven van BIQ Investments zijn allebei voetballiefhebber. Ook wonen ze allebei…

Lees meer

vr 30 september 2022

Welkom bij Excelsior: ProDelta Management BV

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Utrecht

Eredivisie

Zondag 2 oktober, 2022

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

N.E.C. vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 8 oktober, 2022

21:00, Goffertstadion

Tickets

Ajax vs
Excelsior

Eredivisie

Zondag 16 oktober, 2022

20:00, Johan Cruijff ArenA

Tickets