Wedstrijdsponsor #EXCAZ: J. van Dommelen Elektrotechniek

23 oktober 2022

J. van Dommelen Elektrotechniek is vandaag wedstrijdsponsor van onze thuiswedstrijd tegen AZ. Eigenaar John van Dommelen is een echte voetballiefhebber en zodoende kijkt hij uit naar dit topduel. Hij neemt een goede klant van het bedrijf mee afkomstig uit Naarden en fan van AZ, toch hoopt Van Dommelen dat Excelsior Rotterdam een punt haalt tegen AZ.

John van Dommelen is al ruim tien jaar als sponsor aan Excelsior verbonden. Sindsdien verrichtte het Rotterdamse bedrijf al de nodige werkzaamheden in het stadion van de club. Afgelopen zomer had J. van Dommelen Elektrotechniek het extra druk. Vanwege de promotie naar de Eredivisie en bijbehorende zaken als extra camera’s voor ESPN, LED-boarding, VAR en trackingsystems voor de spelers moesten er heel wat extra kabels in en rond het stadion gelegd worden.

,,We zijn heel de zomer bezig geweest met het leggen van allerlei kabels’’, vertelt John van Dommelen. ,,Ik schat dat we in totaal zo’n 15 kilometer aan kabels hebben gelegd voor allerlei doeleinden. Sommige aansluitingen lagen er al vanuit de vorige periode in de Eredivisie, maar die waren verouderd. Door allerlei ontwikkelingen waren er bovendien veel nieuwe aansluitingen nodig. Ook zijn we bezig geweest in het nieuwe krachthonk. Al met al hebben we als bedrijf veel werk gehad in en rond het stadion.’’

J. van Dommelen Elektrotechniek B.V werd in 1957 opgericht in Rotterdam en John van Dommelen nam het hechte familiebedrijf ruim tien jaar geleden over van zijn vader. Het bedrijf biedt totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek, telematica en beveiliging. Daarbij wordt gekozen voor energiezuinige oplossingen, zoals intelligente verlichting met sensoren, het met het alarm in- en uitschakelen van diverse componenten en het koppelen van klimaatsystemen. Zo maakt Van Dommelen slimme gebouwen; doordacht en duurzaam.

Als voetballiefhebber en trouwe sponsor vindt hij het leuk dat Excelsior terug is in de Eredivisie: ,,Je speelt dan toch tegen de grote clubs van Nederland en je ziet leuker voetbal. Het lukt ons altijd wel om klanten mee te nemen naar de wedstrijden, maar de belangstelling is in de Eredivisie altijd groter. Veel van onze klanten zijn toch fan van eredivisieclubs en dan gaan ze graag mee naar Excelsior om daar de onderlinge wedstrijden te bekijken.’’

Om die reden ook koos hij voor de thuiswedstrijd tegen AZ om wedstrijdsponsor te zijn: ,,Een klant van ons uit Naarden is voor AZ en hij is er vandaag bij. Als wedstrijdsponsor heb je mooie plekken en het is leuk om zo samen met hem naar de wedstrijd te kijken. Ik verwacht een leuke wedstrijd, maar het zal voor Excelsior niet meevallen. De relatie die er vandaag bij is, verwacht dat het 4-0 voor AZ wordt, maar ik heb tegen hem gezegd dat het 1-1 gaat worden. Dat hoop ik althans.’’

De werkzaamheden bij Excelsior zitten er voor Van Dommelen nog niet op. Onlangs leverde het bedrijf nog een bijdrage aan de verbouwing van de brasserie en in de lange winterstop is J. van Dommelen Elektrotechniek ook weer actief als de Nsecure Lounge een make-over krijgt. ,,Wij vinden het altijd leuk om iets voor Excelsior te doen’’, besluit Van Dommelen.

Meer Business nieuws

vr 25 november 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: RoX Legal

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

di 22 november 2022

Welkom bij Excelsior Rotterdam: Kapitaal op Maat

Ook dit seizoen mogen wij een heleboel nieuwe bedrijven als sponsor verwelkomen bij Excelsior Rotterdam. Op…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
FC Groningen

Eredivisie

Zondag 8 januari, 2023

16:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Excelsior vs
AZ

TOTO KNVB Beker

Woensdag 11 januari, 2023

18:45, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Sparta Rotterdam vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 14 januari, 2023

21:00, Sparta Stadion

Tickets