Intro Cursus van Coerver Coaching voor amateurpartners

13 april 2023

Zondag 26 maart was de Intro Cursus van Coerver Coaching in samenwerking met Excelsior Rotterdam. Het praktijkgedeelte werd gegeven op het hoofdveld en het theoriegedeelte in de prachtige brasserie van het Van Donge & De Roo Stadion inclusief een heerlijk verzorgde lunch.

De trainerscursus was exclusief voor trainers van Excelsior Rotterdam en amateurpartners. Waarbij de aanwezigen kennis hebben gemaakt met de Coerver Coaching methode. Tijdens de trainerscursus hebben deelnemende coaches geleerd hoe zij de Coerver Ball Mastery en 1v1 Moves naar wedstrijd effectieve situaties kunnen vertalen. Dit zijn belangrijke skills, ongeacht leeftijd, niveau of positie.

De Coerver Coaching trainingsmethodiek is weer een stukje verspreid.

Meer amateurpartners

do 13 april 2023

Intro Cursus van Coerver Coaching voor amateurpartners

Zondag 26 maart was de Intro Cursus van Coerver Coaching in samenwerking met Excelsior Rotterdam. Het…

Lees meer

vr 24 februari 2023

COERVER INTRO CURSUS EXCELSIOR ROTTERDAM

In samenwerking met Coerver Coaching organiseren we op zondag 26 maart 2023 de Coerver Intro Cursus.…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij