Excelsior sluit seizoen af met uitduel tegen FC Volendam

26 mei 2023

We sluiten het seizoen 2022-2023 zondag af met de uitwedstrijd tegen FC Volendam. De aftrap is om 14:30 uur en een heleboel supporters reizen met de bus met ons mee. Hoewel we al veilig zijn, willen we het seizoen in Volendam goed afsluiten.

Ook de ploeg van Wim Jonk speelde zich afgelopen week veilig en daardoor staat er geen druk meer op het duel van zondag. Maar beide ploegen zullen hun bijzondere seizoen in de Eredivisie op positieve wijze willen afsluiten. Eerder dit jaar won Excelsior in Rotterdam met 2-0 van FC Volendam. De eerste treffer van Excelsior op vrijdag 20 januari 2023 was een eigen doelpunt van Damon Mirani en Marouan Azarkan besliste het duel negen minuten voor tijd.

Er reizen zo’n 300 supporters met ons mee zondag om de ploeg te supporten. Er is sprake van een verplichte buscombi, dus het is niet toegestaan om op een andere manier naar Volendam af te reizen! Het supportershome is vanaf 10:30 uur geopend en daar kunnen fans die meegaan hun omwisselbiljet omruilen voor een wedstrijdticket. Daar krijg je ook een busnummer toegewezen.

De supportersbussen vertrekken om 12:00 uur vanaf het parkeerterrein van ons Van Donge & De Roo Stadion. Omdat we op tijd willen vertrekken, verzoeken we iedereen om ruim op tijd aanwezig te zijn. Alle tickets van bezoekers dienen op naam te staan. Klopt dit niet, stuur dan een e-mail naar info@excelsiorrotterdam.nl.

Ben je zondag niet in Volendam? Je kunt het duel live volgen via ESPN Extra of uiteraard via onze socialmediakanalen.

Arbitrage:
Scheidsrechter: Jochem Kamphuis
Assistent-scheidsrechter: Sjoerd Nanninga en Yorick Weterings
Vierde official: Robin Hensgens
VAR: Nick Smit
AVAR: Kevin Bodde

Meer Nieuws

za 3 juni 2023

24 feiten over het seizoen 2022-2023 van Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam kan zich opmaken voor een 24ste seizoen in de Eredivisie. Daarom blikken we in…

Lees meer

vr 2 juni 2023

Wendy Balfoort tekent contract bij Excelsior Vrouwen

Wendy Balfoort speelt komend seizoen voor Excelsior Rotterdam Vrouwen. De 20-jarige talentvolle aanvaller is afkomstig van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij