Excelsior C1 wint met 4-1 van NEC/FC Oss

15 september 2014

Excelsior C1 heeft zich zaterdag uitstekend hersteld van de ruime 5-0 nederlaag vorige week bij titelfavoriet PSV C1. Op een gezellig druk en heerlijk nazomers Woudestein werd NEC/FC Oss C1 met 4-1 verslagen. De kleine Gianno Soares Semedo de Carvalho was de grote man aan Kralingse zijde. De gasten hadden hun handen meer dan vol aan de rappe aanvaller die zijn prima optreden beloond zag met de 3-0 en de 4-0,tegen het einde van de wedstrijd binnen één minuut gemaakt.
De 1-0 vlak voor rust kwam uit een magistrale vrije trap van Dogucan Haspolat en ook de lob waarmee Gianluca Latupeirissa na rust de 2-0 maakte was wonderschoon. De tegentreffer in blessuretijd was jammer, maar puur voor de statistieken. Prima gevoetbald en keihard gewerkt en daarmee werden de mannen verdiend beloond met een keurige overwinning.
Liefst drie van de selectieteams moesten zaterdag naar Varkenoord voor competitieduels tegen Feyenoord. De mannen van Excelsior C2 zorgden voor de grootste surprise door de thuisclub met 1-2 het nakijken te geven. Excelsior A1 hield aan het treffen met de A2 van Feyenoord een punt over, 1-1. Alleen Excelsior D2 ging helaas, maar niet onverwacht, ruim onderuit: 5-0.
In de derde klasse C van het zaterdag-amateurvoetbal klopte SC Excelsior 1 in Capelle SVS 1 met 0-1.Het debuut op dit niveau leverde tot op heden vier punten uit twee duels op. Een uitstekende start dus voor het team van Mario Meijer.