Diverse werkzaamheden verricht in en rond het stadion

10 juli 2020

Verschillende ruimtes in het Van Donge & De Roo Stadion hebben tijdens de coronatijd een metamorfose ondergaan. Doordat er lange tijd geen gebruik gemaakt kon worden van deze ruimtes, was er alle gelegenheid om te schilderen en andere werkzaamheden te verrichten.

De meest in het oog springende aanpassing is de muur van het supportershome aan de zijde van het parkeerterrein. Deze muur is geschilderd in de rood-zwarte clubkleuren en is dankzij de Supportersvereniging Pro Excelsior voorzien van een prachtige nieuwe banner met de slogan #samensterk. De clubkleuren keren ook terug op de nieuwe plantenbakken bij de entree tot het stadion aan de Honingerdijk-zijde.

Ook in het supportershome is geschilderd. Deze klus werd uitgevoerd door een groep vrijwilligers en het personeel van Excelsior Hospitality & Events. Aan de buitenzijde is met dank aan Voscon VBS BV een nieuw bord opgehangen als vervanging voor het klassieke naambord dat daar ooit hing. Andere sponsors die een bijdrage hebben geleverd zijn Kroonint en Mansveld Vastgoedonderhoud. Verder is er in het hoofdgebouw geschilderd en kreeg het spelershome een make-over.

In het stadion heeft het staanvak op de Robin van Persie-tribune de rood-zwarte clubkleuren gekregen. De muur achter dit deel is voorzien van een nieuwe graffiti, gemaakt door supportersgroep Young Boys Kralingen. Supportersvereniging Pro Excelsior heeft de graffiti voor de tribune schoongemaakt, waardoor ook deze er weer prima uitziet. Naast de entree van het parkeerterrein is ook de hoek bij het DHL Leercentrum van Excelsior4All opgeknapt en onder meer voorzien van nieuwe vlaggen met de pijlers van onze maatschappelijke stichting erop.

,,Tijdens de coronaperiode konden we heel veel dingen helaas niet, maar uiteindelijk hebben we dus vooral gekeken naar wat we wel konden’’, zegt Dennis van der Neut, die verantwoordelijk is voor facilitaire zaken. ,,We hebben onze tijd goed gebruikt en zo hebben we met hulp van vrijwilligers en de mensen van Excelsior Hospitality & Events hartstikke veel kunnen doen. Daarbij hebben we ook hulp gekregen van een aantal sponsors, die materialen beschikbaar hebben gesteld. Alles bij elkaar hebben we zo aardig wat mooie dingen kunnen doen in ons stadion.’’

Gerelateerd nieuws

wo 1 juli 2015

Dennis van der Neut in dienst bij Excelsior

Dennis van der Neut is vanaf vandaag officieel in dienst van Excelsior. Al zijn hele leven…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Aankomende wedstrijden

Excelsior vs
Sparta Rotterdam

Eredivisie

Zondag 1 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets

Vitesse vs
Excelsior

Eredivisie

Zaterdag 7 oktober, 2023

21:00, GelreDome

Tickets

Excelsior vs
PEC Zwolle

Eredivisie

Zondag 22 oktober, 2023

14:30, Van Donge & De Roo Stadion

Tickets