Alle jeugdteams ongeslagen in afgelopen weekend

15 april 2024

Een jeugd weekend voor onze jeugdafdeling. Voor de eerste keer dit seizoen bleven alle teams van de jeugdopleiding net als het eerste elftal in een weekend ongeslagen.

Excelsior onder 11 wint met 8-3 van Spartaan 20’ onder 12
Excelsior onder 11 speelde dit weekend tegen spartaan’20 onder 12. De Kralingers lieten goed voetbal zien en dat resulteerde in een overtuigende overwinning van 8-3. De drie punten blijven in Kralingen.

Excelsior onder 13 wint met 6-0 van SC Feyenoord
Excelsior onder 13 moest het dit weekend opnemen tegen SC Feyenoord onder 13. Excelsior speelde goed en overtuigend voetbal. Het verschil tussen beide ploegen was groot, de uitslag had nog groter kunnen zijn. Excelsior heeft geen enkele kans weggegeven en wist hierdoor met 6-0 te winnen!

Excelsior onder 15 wint met 3-0 van FC Dordrecht
Excelsior onder 15 nam het op tegen FC Dordrecht onder 15. De Kralingers domineerden de wedstrijd en kregen vrijwel alle ballen van FC Dordrecht op hun helft, waardoor er ruimte ontstond bij de laatste lijn. Excelsior wist hier goed gebruik van te maken en scoorde drie mooie doelpunten. Op naar PEC Zwolle.

Excelsior onder 18 speelt 2-2 gelijk tegen Sparta
Excelsior onder 18 speelde een stadsderby tegen Sparta onder 18. Excelsior begon sterk met vier enorme kansen, waarvan er twee werden benut. Daardoor was het halverwege 2-0. Na rust kwam Sparta echter op gelijke hoogte, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

Excelsior onder 21 winst met 3-0 van concurrent Telstar
De spanning om promotie neemt toe na de knappe overwinning van Excelsior onder 21 met 3-0 tegen concurrent Telstar onder 21. Excelsior behaalde een belangrijke overwinning door doelpunten van Rayvian Job, Stijn Middendorp en Jelani Seedorf. Met nog vier duels te gaan en slechts een verschil van drie punten tussen de tweede en zesde plaats, is promotie naar de tweede divisie nog binnen handbereik. FC Emmen is de volgende tegenstander voor Excelsior komend weekend.

Alle jeugduitslagen van afgelopen weekend:

Meer Jeugd

ma 22 april 2024

Excelsior onder 14 kampioen na 2-4 winst op NEC

Excelsior onder 14 won met 2-4 van N.E.C. en mocht door dit resultaat het kampioenschap vieren.…

Een jeugd weekend voor onze jeugdafdeling. Voor de eerste keer dit seizoen bleven alle teams van…