Seizoenkaarten 2023-2024

Dit seizoen bereikten we met de club een unieke mijlpaal. Voor het eerst in de historie waren álle seizoenkaarten uitverkocht! Verder waren onze thuiswedstrijden allemaal volledig uitverkocht. De afgelopen periode kregen we veel vragen over het verlengen of kopen van seizoenkaarten. Het is voor onze huidige seizoenkaarthouders nu mogelijk om hun kaart te verlengen.

Hoe ziet de procedure eruit?
De komende 8 dagen krijgen alle seizoenkaarthouders de mogelijkheid om als eerste hun kaart te verlengen tegen de hieronder genoemde tarieven. Vanaf zondag 28 mei vervalt het voorrangsrecht voor huidige seizoenkaarthouders en gaan de kaarten in de vrije verkoop. Afhankelijk van of we ons weten te handhaven in de Eredivisie, zullen de prijzen na deze voorrangsperiode stijgen. In de Keuken Kampioen Divisie (KKD) zullen de tarieven gelijk blijven aan de huidige tarieven.

Hoe zijn de prijzen tot stand gekomen?
Veel van de huidige seizoenkaarten zijn gekocht vóór de promotie naar de Eredivisie, tegen de toen geldende KKD-tarieven. Dit seizoen golden bovengenoemde tarieven al in de Eredivisie. Seizoenkaarthouders krijgen nu dus de mogelijkheid om hun seizoenkaart tot 28 mei voor het reguliere eredivisietarief van het seizoen 2022-2023 te verlengen. Mochten we ons handhaven in de Eredivisie, dan zullen vanaf 28 mei of 11 juni (afhankelijk van of we ons handhaven via de Play-offs), de tarieven van de Eredivisie geïndexeerd worden.

Wat gebeurt er met mijn kaart als we onverhoopt degraderen?
Niets, in de KKD hanteren we dezelfde tarieven. Daarbij heb je wel toegang tot twee extra competitiewedstrijden én de eerste ronde van de Play-offs in seizoen 2023-2024. Om de supporter een optimale voetbalbeleving te kunnen blijven bieden, moet Excelsior de aankomende jaren blijven investeren in onder andere het stadion. Daarnaast heeft ook Excelsior te maken met stijgende kosten. Dit komt met name door hogere kosten voor gas/water/licht, inhuur personeel en verhoogde uitgaven op het gebied van veiligheid en infrastructuur. Daarom geldt dat de KKD-tarieven voor het seizoen 2023-2024 geïndexeerd zijn op basis van de KKD-tarieven van het seizoen 2021-2022.

Wat zijn de voordelen van nu verlengen?
• Gegarandeerd een plekje bij alle competitiewedstrijden in eigen huis
• Geen verdere prijsstijging voor het seizoen 2023-2024
• 10% korting op alle artikelen in onze fanshop
• Toegang tot de eerste ronde van de KNVB-beker indien we deze wedstrijd thuis loten

Ik wil mijn seizoenkaart verlengen, hoe nu verder?
De snelste manier om jouw seizoenkaart te verlengen is om dit meteen zelf digitaal te regelen. Klik hiervoor op onderstaande button om naar onze ticketshop te gaan. Zit je op de Rob Albers-tribune? Dan kun je daar via het kopje ‘seizoenkaarten’ direct jouw kaart verlengen. Jouw seizoenkaart staat al klaar en kan snel en gemakkelijk worden verlengd.
Als er meerdere seizoenkaarthouders zijn gekoppeld aan jouw account, staan deze allemaal klaar om te verlengen. Wil je liever alleen jouw eigen kaart verlengen? Zet dan het vinkje rechtsboven uit. Vervolgens kun je je bestelling afrekenen.

Heb je een kaart voor de Robin van Persie-tribune? Dan geldt een iets andere procedure. In dat geval ga je via de ticketshop naar de plattegrond van ons stadion en klik hier op het vak naar keuze; zitten of staan. Reken vervolgens jouw kaart in het winkelmandje af.

Let op: een kaart voor de staantribune kun je alleen aanschaffen als je je hiervoor vooraf hebt aangemeld. Heb je dat niet, dan kun je alleen een zitplaats aanschaffen. Heb je je niet aangemeld voor een staanplaats, maar wil je dit alsnog? Neem dan contact op met onze afdeling ticketing via ticketing@excelsiorrotterdam.nl. Je wordt dan op de reservelijst geplaatst. Indien beschikbaar, kun je dan wellicht alsnog een seizoenkaart voor het staanvak toegewezen krijgen.

Wil jij jouw seizoenkaart thuisgestuurd krijgen?
Vergeet dan niet om dit voor het afrekenen van je bestelling aan te geven via de stap bij het afleveren. Hiervoor gelden wel aanvullende kosten voor verzending en administratie.

Heb je nog vragen over het verlengen van jouw seizoenkaart? Neem dan contact op met onze afdeling ticketing via ticketing@excelsiorrotterdam.nl

Wij hopen jullie komend seizoen terug te zien in ons Van Donge & De Roo Stadion!

Meer nieuws

za 3 juni 2023

24 feiten over het seizoen 2022-2023 van Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam kan zich opmaken voor een 24ste seizoen in de Eredivisie. Daarom blikken we in…

Lees meer

vr 2 juni 2023

Wendy Balfoort tekent contract bij Excelsior Vrouwen

Wendy Balfoort speelt komend seizoen voor Excelsior Rotterdam Vrouwen. De 20-jarige talentvolle aanvaller is afkomstig van…

Lees meer

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij