Partner

Nsecure BV

Contactpersoon

Hans van Driel

Adres

Lübeck 1
2993 LK Barendrecht

Website

nsecure.nl

Social

Nsecure is specialist op het gebied van toegangs- en security management. Door technologische vooruitgang, veranderende wet- en regelgeving en groei van bedrijven veranderen de behoeftes op het gebied van beveiliging en veiligheid snel. Nsecure is er daarom van overtuigd dat security- en safetybeleid een integraal onderdeel moet zijn van alle bedrijfsprocessen. Nsecure kijkt daarbij altijd naar ‘het grote plaatje’: hospitality, veiligheid, compliance, continuïteit en bedrijfsvoering zijn wat ons betreft één geheel.

Nsecure ziet toegangsverlening en veiligheid niet als een product, maar als een dienst. Een totaaloplossing die continu meegroeit met de laatste ontwikkelingen biedt bedrijven de zekerheid dat incidenten worden voorkomen of zo snel mogelijk worden opgelost. En belangrijk; dat er wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy.

Onze dienstverlening bestaat uit vijf elementen: Project & System integration, Workflow & Identity, Performance & Maintenance, Observation & Control en Insourcing.

Meer weten over onze dienstverlening? Ga naar www.nsecure.nl of neem contact op via info@nsecure.nl.

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij