Partner

Stebru

Contactpersoon

Robert Steenbrugge

Adres

Ringvaartlaan 4
2914 VJ Nieuwerkerk a/d IJssel

Website

stebru.nl

Social

Wat in 2005 begon als tweemansbedrijf in de garage van vader (Joop) en zoon (Robert) Steenbrugge, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de bouw- en vastgoedwereld. Met ruim 120 specialisten is Stebru een middelgroot bouwbedrijf dat ontwikkelt, verkoopt, realiseert én beheert. Door al deze diensten vanuit onze eigen visie en onder één dak te bieden, creëren we synergie en flow in elke fase van het proces.

In de relatief korte tijd dat we bestaan hebben we al een flink trackrecord opgebouwd. Dat komt door onze drive om locaties tot leven te wekken en plekken te creëren waar mensen graag willen wonen. Zo versterken we het ritme van een stad of wijk. We werken onder andere voor internationale beleggers, gemeenten, zorgleveranciers en woningcorporaties. Maar we nemen ook vaak zélf het initiatief om vastgoed te ontwikkelen. Daarbij zoeken we altijd de verbinding met andere partijen. Niet alleen om een project verder te brengen, maar ook om onszelf te blijven uitdagen en ontwikkelen.

Daarom zijn wij ook na 15 jaar nog steeds een jong en dynamisch familiebedrijf dat graag laat zien dat het anders kan. Nodig ons uit voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek het nieuwe ritme in vastgoed!

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij