Sponsor

De Mediation en Echtscheidings Shop

Contactpersoon

Vincent Wijmans

Adres

Kerksingel 2a
2651 CC Berkel en Rodenrijs

Wij bemiddelen onafhankelijk en neutraal en beschikken over veel deskundigheid op het gebied van mediation en daarmee samenhangende juridische en financiële vraagstukken. Zo bieden wij u houvast en zekerheid in de onzekere tijden van een echtscheiding of een arbeidsconflict.

Het in stand houden of herstellen van de onderlinge communicatie vinden wij hierin een belangrijk aspect. Zeker als het van belang is dat de onderlinge relatie ook na het conflict nog intact blijft. Vandaar dat deskundige begeleiding bij een echtscheiding of een arbeidsconflict voor ons meer is dan een stapel juridische papieren. Wij maken samen met u duidelijke en transparante afspraken zodat u echt in staat bent om vooruit te kijken en duidelijkheid krijgt waar u aan toe bent. Kortom, u krijgt bij ons een helder verhaal met duurzame oplossingen voor de toekomst.

Als u zelf wilt meepraten over de toekomst en de beslissing daarover niet aan een rechter wilt overlaten, dan bent u bij ons aan het goede adres. U zult dan al snel merken dat onze mediators streven naar oplossingen die duurzaam zijn. En uiteraard hebben wij oog voor de emoties en de verschillende belangen. Wij combineren oprechte persoonlijke aandacht met een heldere en pragmatische aanpak. Op deze wijze kunnen wij partijen optimaal faciliteren gedurende het gehele mediation proces.

Voor elke mediation, zowel bij echtscheiding als bij arbeidsconflicten, geldt ons motto: “Samen maak je het verschil”

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij