Sponsor

Rotterdam Factoring

Contactpersoon

Ed de Vreede

Adres

Linnaeushof 5
3045 BC Rotterdam

Social

Financiering op z’n Rotterdams is eenvoudig en snel en laat jou ondernemen. Wij financieren jouw facturen voor, met een vaste betaaldag in de week. Dit betekent dat alle goedgekeurde facturen, die tot de avond ervoor om 23:59 uur zijn verstuurd, binnen 24 uur aan jou worden uitbetaald. Dit bespaart jou tijd en energie en geeft je overzicht, zekerheid en rust.

No-nonsense financiering voor ondernemers. Factoring op z’n Rotterdams betekent een simpele en duidelijke kostenstructuur. Je betaalt bij ons enkel de kosten per factuur. Wij doen niet aan additionele of verborgen kosten. Sterker nog, bij Rotterdam Factoring heb je de factoring kosten zelf in de hand!

Onze factor fee bedraagt altijd een vast percentage over de totale uitstaande financiering en wordt elke woensdag in rekening gebracht. Zo weet je altijd waar je aan toe bent bij Rotterdam Factoring. In de regel is de factor fee maximaal 0,1% per dag over het uitstaande bedrag. Uiteraard is dat niet in steen gebeiteld. De kwaliteit van jouw facturen bepaalt uiteindelijk de de hoogte van de factor fee.

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij