Sponsor

GASSAN Diamonds

Contactpersoon

Benno Leeser

Adres

Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175
1011 LN Amsterdam

Website

gassan.com

Social

GASSAN staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges. Het merk GASSAN vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid voor meer dan 75 jaar. Het bedrijf werd opgericht door ‘grootvader’ Samuel Gassan in 1945 en kernactiviteit in die tijd was het slijpen van diamanten.

Naast het slijpen van diamanten is het ons doel u te informeren over de beroemde vier C’s – carat, color, clarity and cut: karaat, kleur, helderheid en slijpsel. Samen vormt dit de uiteindelijke waarde van elke diamant. GASSAN voegt hieraan een vijfde C toe, de C van confidence, vertrouwen. Wij delen onze kennis en passie graag door u rond te leiden in de magische wereld van de diamant. Wij bieden de ultieme gelegenheid om diamanten juwelen te personaliseren door talloze keuzes en mogelijkheden aan te bieden. Onze bekwame goudsmeden kunnen uw aangekochte diamant in slechts 30 minuten in het gekozen juweel zetten.

GASSAN is de officiële dealer van meer dan 20 van ‘s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan 60 van ‘s werelds meest exclusieve horlogemerken. Deze verschillende merken worden verkocht in de GASSAN winkels. Tevens is GASSAN zeer trots om het ‘meer dan briljant’ slijpsel, GASSAN 121 en de ultieme ‘mix and match jewelry’, Choices by DL aan u te presenteren. Beide collecties zijn in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd, evenals onze andere eigen merken: TROPHY BY GASSAN, GASSAN pre-owned en Gigi by GASSAN.

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij