Sponsor

Florys BV

Contactpersoon

Adres


Dé bloeiplaats voor mensen en organisaties

Met zes bedrijven helpen wij ondernemers om koers te houden. En wat ons betreft begint dat bij aandacht. Aandacht voor mensen bepaalt immers de kracht van een organisatie. Wij geloven dat organisaties meer rendement behalen als ze blijvend aandacht geven aan het ontwikkelen van hun mensen, passend bij de doelen die ze hebben gesteld. Wij helpen bij alles wat nodig is om het werk in en aan organisaties succesvol te maken. Dit doen wij met onze brede kennis en slimme oplossingen die elkaar versterken. Hierdoor ontstaat synergie, een mooie bonus voor de klant.

Missie: De ander tot bloei brengen
Organisaties in beweging houden. Dat draait om mensen. Wij zetten al onze talenten in om mensen en daarmee organisaties tot bloei te brengen. Zo helpen wij hen hun drijfveren te ontdekken, talenten te ontwikkelen en daarbij veranderingen binnen organisaties aan te pakken. Wij doen waar we goed in zijn: ons inleven in een ander, mensen verbinden en hen verrassen met het resultaat.

Visie: Partner in groei & ontwikkeling
Aandacht voor mensen bepaalt de kracht van een organisatie. Wij geloven dat organisaties meer rendement halen als ze blijvend aandacht geven aan het ontwikkelen van mensen, passend bij de doelen die ze hebben gesteld. Wij helpen bij alles wat nodig is om het werk in en aan organisaties succesvol te maken. Dit doen wij met onze brede kennis en slimme oplossingen die elkaar versterken. Hierdoor ontstaat synergie, een mooie bonus voor de klant. Achter dit alles staat de visie om voor klanten een partner in groei & ontwikkeling te zijn.

Diensten: HR, Finance, Advies

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij