Sponsor

Solide-onderhoudsbedrijf

Contactpersoon

Ivan do Rosario Monteiro

Adres

Kruiskade 179
3012 EG Rotterdam

Wij zijn twee allround schilders met meer dan 10 jaar ervaring, gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, spuiten en houtrot herstel. Met passie voor ons vak leveren wij hoogwaardige schilderoplossingen die zowel esthetisch als duurzaam zijn.

Ondanks dat we een jong bedrijf zijn, hebben we al een indrukwekkend portfolio opgebouwd. We zijn trots op de mooie projecten die we hebben mogen uitvoeren en nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze Instagram-pagina voor een glimp van ons werk. Daar vind je foto’s en referenties die laten zien hoe we de wensen van onze klanten hebben omgezet in prachtige schilderprojecten.

Onze diensten zijn beschikbaar voor klanten in Rotterdam en omgeving. Of je nu een particuliere woning, kantoorpand, winkel of ander type vastgoed hebt, wij staan klaar om jouw project tot leven te brengen. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jouw interieur en exterieur er weer fris en verzorgd uitzien.

Wij geloven in persoonlijke aandacht en een transparante samenwerking met onze klanten. We luisteren naar jouw wensen en bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Ons team van ervaren schilders werkt met zorgvuldigheid en precisie, en maakt gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken om een langdurig en kwalitatief resultaat te garanderen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw schilderproject tot een succes te maken!

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij