Sponsor

Sprank Interieurprojecten

Contactpersoon

Luc Scholten

Adres

Lathyrusplein 3B
3051 TL Rotterdam

Social

Sprank ontwerpers en makers van omgevingen die beter werken. Door de combinatie van huisvestingsadvies, ontwerpen, afbouwen en leveren is Sprank sterk in Design and Build projecten.

Huisvestingsadvies
We helpen bedrijven bij het maken van een keuze voor een nieuwe huisvesting door de ruimtes te beoordelen op indeelbaarheid, een calculatie voor de afbouw zodat men inzicht krijgt welke ruimte het beste geschikt is voor nu en de toekomst en welke investering er nodig is voor een eventuele transformatie.

Ontwerpen
Onze interieurontwerpers maken een vertaalslag van wie het bedrijf wil zijn, de werkzaamheden die er uitgevoerd worden gericht op de mensen die er werken naar een ontwerp uniek voor en toegespitst op de opdrachtopgever.

Maken
We begeleiden de totale afbouw door het opstellen van een PvE, het uitvragen van offertes en het beoordelen er van, het opstellen van contracten en voeren het projectmanagement. We begeleiden alle onderaannemers controleren het werk op kwaliteit en houden het budget en de planning scherp inde gaten.

Leveren
We hebben een passie voor het maken van mooie inrichtingen en hebben daarvoor een mooie collectie samengesteld met producten uit Nederland en Europa waarmee we de juiste sfeer en stijl kunnen leveren en een duurzame inrichting kunnen realiseren.

Zo maken we een werkomgeving waar je leuker en beter kan werken.

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij