Sponsor

IFC BV

Contactpersoon

Lennart Brinkman

Adres

Fruiteniersstraat 12
3334 KA Zwijndrecht

Website

www.ifc.nl

Social

Al jaren achtereen zijn wij dé betrouwbare partner in het werven & selecteren, detacheren en uitzenden van Oost-Europese, Portugese en Nederlandse medewerkers.

Onze organisatie en onze flexmedewerkers zijn dagelijks actief in o.a. productie, logistiek, techniek, bouw & sloop en groenvoorziening. Met ons begrip “Uw werk, Onze mensen” treden wij al jarenlang naar buiten. Aandacht voor de opdrachtgever én aandacht voor onze werknemers. Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat “Beter voor elkaar” één van onze succesfactoren is. Opdrachtgevers, werknemers en werkzoekenden ervaren dat, elke dag!

Vanuit onze vestigingen in Zwijndrecht en Zeewolde worden onze medewerkers aangestuurd en begeleid. Zodoende kunnen wij soepel inspelen op vragen, veranderingen en actualiteiten. Wij weten dat een goed netwerk, correcte afspraken en betrouwbaar werken belangrijke elementen zijn in onze markt.

IFC staat voor maatwerk. Onze medewerkers zijn actief in verschillende branches. Elke branche vereist een eigen aanpak voor wat betreft werving & selectie, begeleiding en opleiding van personeel. Ook moeten zaken als arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, risico’s en veilig werken per branche goed in beeld worden gebracht.

Onze accountmanagers en relatiebeheerders beschikken over ruime kennis en ervaring binnen uw branche. Daarom kunnen wij adequaat en flexibel inspelen op uw wensen en behoeften. Vanuit ons uitgebreide bestand selecteren wij keer op keer de werknemers die het beste binnen uw organisatie passen. Zowel op basis van kennis en ervaring, als op persoonlijke eigenschappen. Kortom, wij leveren passend personeel!

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij