Sponsor

Rijnmond Payroll Service

Contactpersoon

Rob Sierat

Adres

Nikkelstraat 3
2984 AM Ridderkerk

Rijnmond Payroll Service B.V. is een jong, flexibel, dynamisch en servicegericht bedrijf. Wij bieden payrolldiensten aan voor werkgevers en werknemers. Onze opdrachtgevers kiezen voor Rijnmond Payroll Service vanwege de adequate, efficiënte en correcte manier waarop wij omgaan met de verloning en risico’s rondom personeel.

Naast verloning analyseert Rijnmond Payroll Service de bestaande bedrijfssituatie van opdrachtgevers en adviseert zij daar waar nodig op het gebied van HRM, salarisadministratie en accountancy.

De directie van Rijnmond Payroll Service bestaat uit Wil Sierat en Rob Sierat. Ieder heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Wil Sierat heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en verzorgt de jaarafsluitingen. Rob Sierat verzorgt de financiële administratie en stuurt het HRM en de loonadministratie aan.

Door onze brede dienstverlening kunnen wij u optimaal adviseren en zijn wij in staat om naar passende mogelijkheden te zoeken voor uw bedrijf. U bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij