Sponsor

Kroonint BV

Contactpersoon

De heer J. van Eijk

Adres

Albert Plesmanweg 77
3088 GB Rotterdam

Social

Kroonint is totaalleverancier van schoonmaakproducten en verf
Kroonint producten onderscheiden zich in het dagelijks gebruik door doelmatigheid, duurzaamheid, verwerkingsgemak en veiligheid. Wij produceren en leveren een totaalconcept van producten en systemen op het gebied van coating en reiniging.

Professional Cleaning Products
Kroonint ontwikkelt en produceert technieken en systemen voor professioneel reinigen en schoonmaakonderhoud. Kroonint levert hiervoor een zeer compleet programma reinigingsmachines, -materialen, -middelen en chemische producten, gericht op optimale hygiëne, gebruiksgemak, hoge efficiëntie en kostenbeheersing.

High Performance Coating Products
Kroonint ontwikkelt en produceert verven, coatings en kunststoffen welke met name worden toegepast bij nieuwbouw als ook bij onderhoud en reparatie in de industrie en scheepvaart. Hoogwaardige innovatieve producten en coatingsystemen waarmee onderhoudsintervallen kunnen worden verlengd en kosten worden bespaard. Kroonint producten onderscheiden zich in het dagelijks gebruik door doelmatigheid, duurzaamheid, verwerkingsgemak en veiligheid. Tevens wordt een uitgebreid programma applicatiematerialen geleverd.

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij