Sponsor

Olfit

Contactpersoon

Roan Oldekamp

Adres

Marrewijklaan 14
3201 BH Spijkenisse

Social

Het dragen van compressiekousen helpt bij het bestrijden en voorkomen van gezondheidsklachten op de werkvloer. Olfit werkt daarom samen met bedrijven onder de noemer Olfit Professional. Medewerkers van aangesloten bedrijven krijgen dan korting of een te besteden budget op het gehele óf gericht afgestemd assortiment van Olfit.

Olfit is de webshop van Olmed, al meer dan 50 jaar een toonaangevende leverancier van therapeutisch elastische kousen. Op Olfit vind je producten die je energiek en gezond houden, zoals compressiekousen, sportcompressiekousen, reiskousen, aantrekhulpmiddelen, braces en inlegzolen.

Compressiekousen tijdens het werk
Veel staan of juist lang stilzitten tijdens je werk zorgt voor een verminderde bloedsomloop. Hierdoor kunnen je benen vermoeid, zwaar en onrustig voelen. De compressiekousen van Olfit ondersteunen actief de bloedcirculatie. Zo worden vocht en afvalstoffen afgevoerd, verklein je de kans op spataderen en blijven je benen gezond en fit. De compressiekousen zitten comfortabel en zien eruit als normale kniekousen of panty’s.

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij