Sponsor

Het Kasteel van Rhoon (GasteRhoon BV)

Contactpersoon

Ad Janssen

Adres

Dorpsdijk 63
3161 KD Rhoon

Social

Het Kasteel van Rhoon is een romantische en vorstelijke locatie met tal van mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen en bijzondere gebeurtenissen. Zeven prachtige kasteelzalen bieden plaats aan gezelschappen van 10 tot 400 personen zowel zakelijk als privé.
Meesterkok Aart van den Hoek en zijn keukenbrigade staan garant voor culinair genieten op topniveau. Zinneprikkelende en oogstrelende gerechten zullen u en uw gasten versteld doen staan.

Onder de GasteRhoon Groep vallen bovendien ook de volgende locaties in Rhoon en Dordrecht:

Het Wapen van Rhoon | Het Wapen van Rhoon is een informele en gezellige ambiancewaar u In de Brasserie en de Salon terecht kan voor een gezellige lunch of heerlijk diner. Bij mooi is het heerlijk zitten op loungeterras RHN42. Op de eerste verdieping liggen tien moderne hotelkamers.

De Poort van Dordt | De Poort van Dordt is gevestigd in één van de mooiste gebouwen van Dordrecht: de Groothoofdspoort, de stadspoort uit de veertiende eeuw, die na een verbouwing in 1618 haar renaissance-kenmerken kreeg. Hier ben je de hele dag welkom om gezellig te genieten van eten en drinken.

Bellevue Groothoofd Hotel Culinair **** | Op de mooiste plek van Dordrecht, de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende monumentale pand Bellevue. Het exterieur van Bellevue Groothoofd hotel culinair is volledig in oude glorie hersteld en deels aangepast. Voor het compleet vernieuwde interieur komt u ogen te kort. Trendy en modern, bijzonder stijlvol en gezellig.

Museumrestaurant Art & Dining | In Art & Dining Dordrecht komt u om te genieten van eten en drinken. Ook is het restaurant heel geschikt voor een vlotte zakenlunch.  De ontspannen, artistieke omgeving, het gezellige restaurant, de mooie zalen en de goedgevulde Wijnbar maken een bezoek aan deze toplocatie meer dan de moeite waard. Art & Dining is gevestigd in het Dordrechts Museum.

GasteRhoon Catering & Events |
Voor kleine en grootste feesten en alles wat daar tussen zit, verzorgen wij graag de inwendige mens. GasteRhoon catering zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt en neemt u alle zorgen uit handen.

Official sponsors

Blijf op de hoogte

van al het nieuws rondom Excelsior.

Aanmelden

Aanschaffen

Eredevisie ESPN Vriendenloterij